Partnerprogram

A BLUESKY kiemelten támogatja szakmai partnereit, és kiemelten honorálja a hűséget.

Partnerprogramunk segítségével mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb vásárlási volument és ennek megfelelően veheti igénybe a kedvezményeket.

A kedvezmények kosárérték alapúak, és az elszámolás alapját a havi vásárlási volumen képezi.

Partneri szint Bronz  Ezüst Arany Platina márkaüzlet
A programban való részvétel feltételei
Szakmai képzettség igazolása* x x x x
Szakmai hírlevélre való feliratkozás x x x x
Adatkezelési hozzájárulás x x x x
Regisztráció a blueskynails.hu oldalon x x x x
10% kedvezmény a mindenkori kosárértékből x x x x
Forgalomarányos kedvezmények
Havi forgalom** 25 000 Ft 50 000 Ft 100 000 Ft 150 000 Ft
További kedvezmények a kategóriákhoz tartozó havi vásárlási volumen alapján
Ingyenes kiszállítás x x x x
Márkázott eszközeinkre és készülékeinkre vásárlási kedvezmény 5% 10% 15% 20%
Kommunikációs és marketing támogatás
Megjelenés a blueskynails.hu oldalon a partnerek között x x x x
Facebook és Instagram kommunikációs támogatás  -  x x x
Havi 10ezer Ft értékű online marketing csomag  -   -  x x
Marketing támogatás (áru kihelyezés, színpaletta, asztalvédő fólia, stb.)      x Egyedi
         
Csak a marketing együttműködés érdekli?

Legyen az influenszerünk!

Havi megállapodás alapján, nagykereskedelmi áron, 20% kedvezménnyel számolva 6,000 Ft értékben választhat termékeink közül, ezért a hónap folyamán 6-8 termékeinkkel készült fotót kérünk cserébe mindaddig, amíg együtt doglozunk.

Még magasabb szinten szeretné képviselni a márkát? Keressen minket, és megbeszéljük!

         
Ajánlásból származó értékesítési jutalék
Ha a termék értékesítése igazolhatóan a partneren keresztül érkezett  A részletek és feltételek egyeztetése mindenkor egyedi megállapodással történik.
Jutalék mértéke a behozott partner vásárlói szintje szerint kerül meghatározásra (a jutalékként kapott hűségpontok csak akkor válthatók be, ha az ajánló partner azonos értékben fizetendő árut is vásárol (kosárban 50-50%), és akkor érvényesíthető, ha a hozott új partner teljesítette a volumenarányos vásárlást. *** 1,5% jutalék az új Bronz partner első 3 havi vásárlásból, mely  az új partner belépésétől számított első 6 hónapban felhasználható 3% jutalék az új Ezüst partner első 3 havi vásárlásból, mely az új partner belépésétől számított első 6 hónapban felhasználható 5% jutalék az új Arany partner első 3 havi vásárlásból, mely az új partner belépésétől számított első 6 hónapban felhasználható
7,5% jutalék az új Platina partner első 3 havi vásárlásból, mely az új partner belépésétől számított első 6 hónapban felhasználható
 
*OKJ bizonyítvány, vagy más hitelt érdemlő szakmai képzettséget igazoló bizonyítvány megküldésével az info@blueskynails.hu címre. Az adott partner hozzárendelése a törzsvásárló csoporthoz automatikusan megtörténik az elvégzett regisztrációkor megadott adataival, ezután a rendszer automatikusan biztosítja a kedvezményeket.
**A havi forgalom elérését manuálisan végezzük, amint az adott szakmai törzsvásárló eléri a kategóriára vonatkozó vásárlási értéket, besorolásra kerül annak a kategóriába és élvezheti az ezzel járó előnyöket.
*** A jutalék alapú értékesítéstámogatási tevékenység kifizetése szerződés megkötéséhez kötött, ennek alapján történhet a számlázás.
 
ÉRDEKEL A BLUESKY PARTNERPROGRAM, JELENTKEZEM!