Géllakk helyes alkalmazása

Géllakk felvitele

Instrukciók a köröm előkészítéséhez … 

 1. A Bluesky körömreszelő segítségével reszelje le a körmöket a kívánt formára. 
 2. Tolja vissza a kutikulákat - csak szükség esetén vágja le őket. 
 3. Óvatosan reszelje, polírozza körmeit a Bluesky köröm bufferrel - ezzel megtisztítja a köröm felületét, mely elősegíti a géllakk tapadását. 
 4. Tisztítsa meg körmeit a Bluesky tisztító törlőkendővel - ez szükséges a por és törmelék eltávolításához, valamint a körmök alapos megtisztításához a kezdés előtt. 
 5. Ügyeljen arra, hogy a Bluesky géllakkokat tartsa távol a körömlámpától és ne tegye ki közvetlen napfénynek - ennek oka, hogy a gél fény hatására megszilárdul, így akár egy kis fényterhelés is elegendő lehet a kikeményedési folyamat megindulásához.

Vigye fel a géllakkot, minél vékonyabb egy réteg, annál jobb a befejezés … 

 1. Vigyen fel egy vékony réteg Bluesky alaplakkot mind az öt körömre, lezárva a végeit. Kerülje a bőrt és a kutikulákat. Az alaplakk fokozza a szín tapadását a köröm felszínén és megvédi a körömlemezt az elszíneződéstől. 
 2. Hagyja száradni az alaplakkot 60 másodpercig a Bluesky lámpa alatt. A köröm felszíne még mindig ragacsoslesz, de ez normális mivel ez teszi lehetővé a következő réteg géllakk tapadását.
 3. Vigye fel a választott színű géllakkot ugyanúgy, mint az alapréteget; vékony réteg, zárja le a végét, hogy elkerülje a bőrt. 
 4. Szárítsa a géllakkot 60 másodpercig a Bluesky lámpa alatt. 
 5. Ismételje meg a 3. és 4. lépést a szín felvitelével. 1 réteg géllakk tiszta felületet ad, 2 réteg normális, 3 réteg tartós, tömött színt ad. 
 6. Vigyen fel egy vékony réteg Bluesky fedőlakkot, ahogyan az előző rétegeket. 
 7. Szárítsa a fedőlakkot 60 másodpercig a Bluesky lámpa alatt. 
 8. A Bluesky tisztítókendő segítségével távolítsa el a ragacsos maradványokat, így garantált a tiszta, fényes köröm végeredmény. Amennyiben fixálás mentes fedőlakkot használ, akkor a törlés nem szükséges.

Ebben a videóban a fenti eljárást lépésről lépésre megtekintheti!