Gyönyörű körömminták festőzselével

 1. A Bluesky körömreszelő segítségével reszelje le a körmöket a kívánt formára.
 2. Tolja vissza a körömbőrt - csak szükség esetén vágja le őket.
 3. Óvatosan reszelje körmeit a Bluesky köröm bufferrel - ezzel megtisztítja a köröm felületét, mely elősegíti a géllakk tapadását.
 4. Tisztítsa meg körmeit a Bluesky tisztító törlőkendővel - ez szükséges a por és törmelék eltávolításához, valamint a körmök alapos megtisztításához a kezdés előtt.
 5. Vigyen fel egy vékony réteg Bluesky alaplakkot mind at öt körömre, lezárva a végeit. Kerülje a bőrrel való érintkezést. Az alaplakk fokozza a szín tapadását a köröm felszínén és megvédi a körömlemezt az elszíneződéstől.
 6. Hagyja kötni az alaplakkot 60 másodpercig a Bluesky lámpa alatt. A köröm felszíne még mindig tapadós lesz, de ez normális mivel ez teszi lehetővé a következő réteg géllakk tapadását.
 7. Vigye fel a választott színű géllakkot ugyanúgy, mint az alapréteget; vékony réteg, zárja le a végét, hogy elkerülje a bőrt.
 8. Hagyja kötni a géllakkot 60 másodpercig a Bluesky lámpa alatt.
 9. Ismételje meg a 3. és 4. lépést a szín felvitelével. 1 réteg géllakk tiszta felületet ad, 2 réteg normális, 3 réteg tartós, tömött színt ad.
 10. Használjon egy finom ecsetet a Bluesky Festőzseléhez és kezdje el rajzolni a kívánt körömdizájnt.
 11. Lassan kezdje el létrehozni a mintát. Ne siessen, győződjön meg róla, hogy jó irányban viszi fel a mintát és nagyon vékony ecsetet használ.
 12. Miután befejezte a mintát, tartsa 60 másodpercig a lámpa alatt.
 13. Ha szeretne, felvihet további géllakkot, melyet hagyjon 60 másidopercig a lámpa alatt.
 14. Vigyen fel egy vékony réteg Bluesky fedőlakkot, miután felvitte a színt minden körömre/végzett a manikűrrel.
 15. Hagyja megkötni a fedőlakkot 60 másodpercig a Bluesky lámpa alatt.
 16. A Bluesky tisztítókendő segítségével távolítsa el a ragacsos maradványokat, így garantált a tiszta, fényes köröm végeredmény.