Alaplakkok és fedőlakkok alkalmazása géllakkhoz

Minden manikűr első lépése az alaplakk használata. Az alaplakk fokozza a szín tapadását a köröm felszínén és megvédi a körömlemezt az elszíneződéstől. A BLUESKY manikűr utolsó lépése a fedőlakk felvitele, amely segít hogy géllakk színek hosszan tartsanak és mindvégig fényesek maradjanak. Éppen ezért a Bluesky Nails minden manikűr és géllakk használatakor ajánlja az alaplakk és fedőlakk használatát.

Alaplakk alkalmazása:

  1. Az alaplakk alkalmazása előtt ajánlott a körmök előkészítése.
  2. A Bluesky körömreszelő segítségével reszelje le a körmöket a kívánt formára.
  3. Tolja vissza a körömbőrt - csak szükség esetén vágja le őket.
  4. Óvatosan reszelje körmeit a Bluesky köröm bufferrel - ezzel megtisztítja a köröm felületét, mely elősegíti a géllakk tapadását.
  5. Tisztítsa meg körmeit a Bluesky tisztító törlőkendővel - ez szükséges a por és törmelék eltávolításához, valamint a körmök alapos megtisztításához a kezdés előtt.
  6. Vigyen fel egy vékony réteg Bluesky alaplakkot mind at öt körömre, lezárva a végeit. Kerülje a bőrrel való érintkezést. Az alaplakk fokozza a szín tapadását a köröm felszínén és megvédi a körömlemezt az elszíneződéstől.
  7. Hagyja megkötni az alaplakkot 60 másodpercig a Bluesky lámpa alatt. A köröm felszíne még mindig tapadós lesz, de ez normális mivel ez teszi lehetővé a következő réteg géllakk tapadását.

Fedőlakk Alkalmazása:

  1. Vigyen fel egy vékony réteg Bluesky fedőlakkot, miután felvitte a színt minden körömre/végzett a manikűrrel.
  2. Hagyja megkötni a fedőlakkot 60 másodpercig a Bluesky lámpa alatt.
  3. A Bluesky tisztítókendő segítségével távolítsa el a ragacsos maradványokat, így garantált a tiszta, fényes köröm végeredmény.