Szép csillogás 5D cat-eye géllakkal

Hogyan működik a Cat-eye géllakk?

A macskaszem hatás a géllakk mágnesezett részecskéinek köszönhetően jön létre. Amikor a mágnest a Cat-eye lakkra helyezi, a mágnes vonzza ezeket a rézsecskéket és csodálatos mintákat hoz létre a körmén!

Hogyan kell alkalmazni a Cat-eye géllakkot?

Az 5D cat-eye géllakk kétféleképpen alkalmazható. Felvihető az alapréteg után, mint egy normál géllakk, így 2-3 réteggel tudja növelni a fedést.

Használhathja bevonatként a kedvenc géllakkján is. Ehhez 1-2 rétegre van szüksége és a legjobban a sötétebb árnyalatokon működik hogy teljes hatást érjen el.

Milyen mintákat készíthet a Cat-eye géllakk használatával?

Mivel a Cat-eye gél 5D, ez azt jelenti, hogy rengeteg mintát készíthet attól függően, hogy hogyan használja a mágneseket!

Klasszikus macskaszemcsíkok

Először vigye fel az alaplakkot és 60 másodpercig hagyja kötni a Bluesky lámpa alatt. Ezután vigyen fel 2 réteg cat-eye gélt, minden réteg után helyezze a körmöket 60 másodpercig a lámpa alá. Vigye fel a harmadik réteget, de mielőtt megkötne, vegye a mágnest és tartsa a körméhez 5 másodpercig. Húzza a macskaszem mágnest a körmére és kész a minta.

Ezt megismételheti a többi körmön is ha szeretné. Ha elégedett a mintával, hagyja megkötni a Bluesky led lámpa alatt 60 másodpercig. Fedje le a körmöket No wipe fedőlakkal, helyezze a lámpa alá 60 másodpercig és kész is.