Ombre árnyékoló ecset

VAN
Raktárkészlet:
Ombre árnyékoló ecset
1 200 Ft

Szintetikus szőrű ecset, kifejezetten ombre technikához. Feje speciális kialakítása miatt megkönnyíti a színek vízszintes és függőleges irányú összemosását. Gyors, látványos, könnyű munkát eredményez.

Részletek

Haladjon mindig az erősebb színtől a világosabb szín felé, fordított ecsettartást alkalmazva. Apró, ütögető mozdulatokkal gyönyörű, egységes színátmenet érhető el.

Adatok
Szín
fekete
Kiszerelés
1 db
Cikkszám
BN011
Tömeg
15 g/db
Hasonló termékek
Hazsnálat

Hogyan készítsünk Ombre körmöket?

 

  1. Válasszon két géllakk színt, amelyek jól kiegészítik egymást – legnagyobb kedvencünk a világos rózsaszín és a fehér francia Ombre kialakításához! (Pl: Romantique és Cream Puff).
  2. Vigye fel rózsaszínű géllakkját a köröm felső, körömágy felőli részére. A rétegnek nagyon vékonynak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy ne érintse meg a bőrét vagy a körömbőrt.
  3. Vigye fel fehér géllakkját a köröm alsó felére, az ecset segítségével finoman tolja a fehér lakkor a rózsaszín irányába, de ne mossa össze a színeket még, majd húzza lefelé az ecsetet, hogy biztosan befedje az anyag a köröm teljes hosszát. Még ne keverje össze a színeket.
  4. Fogja az Ombre ecsetet, és tartsa egyenesen a körme felett. Nagyon könnyed mozdulatokkal „söpörjön” végig a körömön, hogy összekeverje a színeket. A BN011-es ecsettel ütögető mozdulatok és fordított ecsettartás még szebb eredményhez vezet.
  5. Ismételje meg a folyamatot még 1-2 alkalommal, amíg elégedett nem lesz a végeredménnyel